Мистични създания се събуждат за фестивал в България - 11/12/13 юни

След една седмица, всички ние ще бъдем участници във FOREST CARNIVAL – фестивал в България, за който се гордеем да бъдем виновници. НО, не сме само ние! Ние си колаборираме с амбициозни и най-вече талантливи екипи от хора от цяла България.

В трепетната подготовка за фестивала, ние искахме да ви запознаем с тях и техните лични истории, защото като част от FOREST CARNIVAL, ние всъщност сме част от нещо много по-голямо. Ние сме част от огромна колаборация от хора, които се стремят да създадат едно преживяване, като никое друг. Ние бъркаме на дълбоко в съзнанието и въображението си за да създадем това, което вие познавате като FOREST CARNIVAL – триднвен музикален фестивал в България.

фестивал в българия

Цирково шапито от Цирк Арена

Какъв карнавал би било, ако нямахме цирково шапито!?

Нашата главна сцена ще бъде изградена от единственото по рода си цирково шапито в България, благодарение на Цирк Арена. 

Артисти и властелини на огнените изкуства - Fireter

Fireter са магичните създания, които се пробуждат по време на нашия фестивал и ни дават възможността да бъдем част от техните безкрайни превъплъщения в различни лица, форми и състояния.

Те ще ни въведат във водовъртеж от форми, движения и магични изживявания, за да ни оставят възхитени и затаили дъх от емоция.

fireter gallery 2019 31
арт инсталация дърво

Арт инсталации от друго измерение от Невена Екимова

Невена Екимова е българска художничка. Тя е завършила съвременно изкуство в Норвегия и Исландия и получава бакалавърска степен в художествената академия Валанд в Гьотеборг, Швеция. 

Нейният почерк ще открием с интерактивни арт инсталации на FOREST CARNIVAL.