... див, красив и неповторим

за бара говорим 😉

. . . и за уникалните моменти

Уникално и автентично изживяване, изпълнено с неповторими емоции. Разположен върху зелена равна площ в двора на Bedouin Forest Residence (link), приключенският ни бар е непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р. Росица. За допълнително удобство и уют на гостите са изградени места за отдих, кът за палене на огън, погледни места, детски кът, къмпинг зона, външни тоалетни и душове.

Наслада, до безкрай

Приключенският ни бар е подходящ за почивка и отдих сред природата през почивните дни или в свободното време. Разходка с любимият човек или с цялата компания при нас винаги ще се заредите с нови сили и енергия от шума на реката, необятните гори и чистият прохладен въздух. Разполагаме с разнообразни места за сядане, хапване и отдих. На разположение са настолни игри, топки, федербали, фризбита и др.

Заедно може да организираме вашият специален празник или фирмено парти.
Вижте повече

За доброто настроение през целия летен сезон се грижат международни артисти и диджеи от цялата страна, както и нашите специални концептуални събития.

Вижте повече

домашни вкусутии

При нас може да се насладите на истински домашен ябълков сок, напитки с плодове, занаятчийска бира и свежи коктейли. Кухнята ни предлага основно печени меса и зеленчуци на жар, пресни салати с домашни продукти, разнообразие от брускети, хапки, плата с мезета, ядки, сезонни плодове и домашни торти. За вашето събитие можем да изготвим предложение за цялостно меню спрямо вашите желания.

МЕНЮ