освежаващи моменти сред природата!

Насладете се на неповторими преживявания в прегръдките на централен балкан

Разположен върху 3 дка. зелена равна площ непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р. Росица, нашият приключенски бар е уникално и автентично преживяване сред природата. За допълнително удобство и уют на гостите са изградени места за отдих, кът за палене на огън, погледни места, детски кът, къмпинг и санитарни зони.

Наслади се до безкрай

Приключенският ни бар е подходящ за почивка и отдих сред природата през почивните дни или в свободното време. Разходка с любимият човек или с цялата компания, при нас винаги ще се заредите с нови сили и енергия от шума на реката, необятните гори и чистият прохладен въздух. Разполагаме с разнообразни места за сядане, хапване и отдих. На разположение са настолни игри, топки, федербали, фризбита и др.

Заедно може да организираме вашият специален празник или фирмено парти.
Вижте повече

За доброто настроение през летният сезон се грижат международни артисти и диджеи от цялата страна.

Научете повече за нашите концептуални събития.

домашни вкусутии

При нас може да се насладите на истински домашен ябълков сок, напитки с плодове, занаятчийска бира и свежи коктейли. Кухнята ни предлага основно печени меса и зеленчуци на жар, пресни салати с домашни продукти, разнообразие от брускети, хапки, плата с мезета, ядки, сезонни плодове и домашни торти. За вашето събитие можем да изготвим предложение за цялостно меню спрямо вашите желания.

bedouin icon

Запишете се
за нашите горски имейли