bedouin forest residence

твоята концепция в природата

В полите на Стара планина – Централен балкан, непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р.Росица е разположена чаровната и дива горска резиденция BEDOUIN. Изградена от дърво и камък добити от местните недра на планината, тя е предпочитано място за отдих и концепции за частни и фирмени събития сред природата в България.

Създателят ни – Димитър Косев, години наред влага сърцето и душата си в изграждането и интериора на резиденцията. При нас ще откриете необичайни съчетания на естествени природни материали с луксозн текстил, месингови нотки и порцелан. Във всеки елемент в озбзавеждането са вложени много любов и внимание, а ръчно изработените бутикови мебели правят резиденцията уникална и неповторима.

От всяко кътче се чува прекрасният, лековит и омайващ шум на водата. Спалните са уютни и просторни, с високи панорамни прозорци. Във всяка стая има баня, а една от тях дори е с гледка към водопадите. Усещането е неописуемо, особено в тихите месеци на годината.

създай своята

горска концепция

Разположена върху зелена равна площ в непокътната природа и непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р.Росица, резиденцията е концепция за частни и фирмени събития, която предлага основно цялостен наем заедно с необходимите условия за организацията на всяко едно събитие.

в резиденцията

може да откриете

Четири спални, всяка със самостоятелен санитарен възел + допълнителна двойна спалня на полуетаж
• Външна тераса над водопадите, тераса към двора, 1дка равен двор + огнище и дърва
• Закрита зала с възможност за оборудване, ако имате събитие (Оборудването включва високи коктейлни маси, дървени пейки, маси със столове, покривки, колани, блок маси, мека мебел, сет килимчета с възглавнички, диванчена от палети, висящо дървено
легло, хамаци, бар столове, разнообразие от декори, лампички, вази свещници, прибори и посуда за над 150 човека.
• Вътрешен бар заедно с обслужващ персонал
(Домакин, барман и сервитьор)
• Гореща вана под открито небе (капацитет 8-10 човека)
• Атрактивно градинско осветление + допълнително празнично осветление.
• Озвучителна техника + диджей, проектор + техник озвучител + безжични микрофони, брожки и др.

домашното

е най - вкусно

Нашата кухня е ориентирана основно към печени меса и зеленчуци на жар, пресни салати с домашни продукти, разнообразие от брускети, хапки, плата с мезета, ядки сезонни плодове и др. Всичко се приготвя на място.

незабравими моменти

сред природата

За вас и вашите любими хора!

Можем да организираме вашият рожден ден, имен ден или специален празник.Разполагаме с разнообразие от декоративни елементи и аксесоари. Можем да изработим и тематична декорация по ваш избор. Вижте повече за събитията при нас тук (линк)

В двора на резиденцията също може да играете развлекателни игри. Вечерта ще запалим голям лагерен огън под звездите.

Района е изключително спокоен и благоприятен за разходка сред природата. Близо до нас е горско и ловно стопанство Росица-Лъгът. Може да се разходите следобед на фотолов. В двора на ловното стопанство има изобилие от свободно пасящи диви животни.

Близо до нас също е Батошевски манастир “Успение Богородично” основан по време на цар Михаил II Асен (1246-1256). Приказна атмосфера и стенописи с богата история.

нека изградим твоето

неповторимо преживяване

В наема на цялата Резиденция са включени допълнително:

Ако желаете да ни посетите с резервация на двойна стая,
може да го направите от Неделя до Петък, като имаме
минимален престой 2 дни.