неповторими преживявания
сред природата !

... тя каза ‘да’

Всичко започва от една сричка, с две букви. Една кратка думичка, променяща живота ти – ДА
Създай личен момент само за теб и твоята половинка. От закуска по изгрев до романтична вечеря на свещи сами в планината, възможностите са безкрайни.. Предложение, на което тя или той няма да могат да устоят!

... и магичните приготовления

започнаха от тук

Любов, страст и месеци труд са само някои от състваките на магичните сватби в Бедуин.

Микро сватба или гранде пиршество, в резиденцията, в нашия Adventure Bar или в природата, ние ще създадем сватбата на мечтите ви.

Милица и нейният екип ще бъдат до Вас през целия процес, а ненадминатото вдъхновение и естетика във всеки детайл ще превърнат изживяването в незабравим ден не само за Вас, а и за Вашите гости.

Любов, страст и месеци труд са само някои от състваките на магичните сватби в Бедуин.

вдъхнови се

от сватбите при нас

КАТО ЗА ПОСЛЕДНО,

но не точно

Запомнящите се партита са нашият специалитет. От офроуд приключения зa мъжете и бохемски пикник за дамите до наем на нашата резиденция или ВИП кът в нашия Adventure Bar. Сигурни сме, че вашето моминско или ергенско парти ще бъде подобаващо и наистина запомнящо се!

bedouin icon

Запишете се
за нашите горски имейли

таз година булка,

догодина люлка!

От фотосесии до кръщенета и всички други празници, ние Ви очакваме за незабравими моменти. В близост е Батошевският манастир за Светото Кръщене на новия член от семейството ви, а тематичното празненство ще бъде подготвено до всеки детайл, както винаги.