Всяка година, в началото на месец Юни, приветстваме лятното слънцестоене в стила на Bedouin – с танци под ясно небе в душевна безтегловност, сгушени в прегръдката на балкана. Тази година ще разширим тези възприятия до нови хоризонти…

Каним ви на FOREST CARNIVAL – тридневен фестивал обединяващ силата на музикалната вибрация!

Игра на ментални изживявания, красотата на цирковото изкуство и илюзия в едно цяло. Горски карнавал, на който можеш да бъдеш когото си поискаш – сложи си маска, измисли си ново име, излез от черупката си и полети…Ще се осмелиш ли да прекрачиш прага и да бъдеш засмукан от сетивен водовъртеж?

featured artists

Forest Carnival 2021 2560х1440px removebg preview

пренеси се в атмосферата

Очакват те:

Dj sets
Art installations
Theater
Open air cinema
Performances
Camping

КЪДЕ И КОГА:
11-12-13 June 2021
Dress code: Carnival / Circus /
Jungle Creatures / Freak Show

Полезна информация

Как да получа гривна за достъп ?

След като закупите избрания от вас билет, ще получите имейл, който ще съдържа вашия уникален номер на поръчка, фактура, и документ с важна информация. При пристигане на фестивала, ви молим да предоставите документ за самоличност и вашият уникален номер на поръчка. Не е нужно да принтирате нищо, а само да ни съобщите вашите имена и номер на поръчка. 

Закупих повече от 1 билет. Как групата ми ще получи достъп ?

Ако един човек е купил повече от един билет съответно ще получите брой гривни колкото са закупените от вас билети. Вие отговаряте гривните да стигнат до вашите приятели, за които са билетите.

Къде да отседна ?

Ето някой от нашите партньори в региона:

 • Къща за гости Славейче / Купен 0899816046
 • Къща за гости Карашка /  Селище 089 876 7005
 • Къща за гости Христовата / Селище 0884773656
 • Еко чифлик Пееви / Троенци 088 688 8198
 • Къща за гости Mountain View / Батошево 088 515 0814
 • Къща за гости Луиза /Батошево 067 395 547
 • Комплекс Романтика /Кръвеник 088 920 8515
 • Къща Росица /Лъгът +359 893 676 383
 • Хотел Пар Авион / Априлци 087 980 8222
 • Хотел Марагидик /Априлци 088 839 5542
 • Хотел Тихият Кът / Априлци 088 684 9083
Какво представлява къмпинг зоната ?

Къмпинг зоната е включена във вашия фестивален билет. Тя ще бъде достъпна от четвъртък вечер, като за нея също ще има контрол на достъп. Къмпинг зоната не работи с предварителна резервация! Площта е изключително голяма и всеки от вас е свободен да позиционира палатката си където сметне за добре. Къмпинг зоната разполага с тоалетни и душове. На къмпинг зоната няма електричество - съветваме ви да си вземете лампички на батерии или фенерчета, с които да осветите своя горски дом за трите дни.

Организиран транспорт до фестивалите ?

Освен с ваш личен превоз, за ваше улеснение, ние организирахме транспорт.

Forest Carnival /11-12-13 Юни 2021/
Билети - https://epaygo.bg/2075991592

 • Пътуване от София до Bedouin - Петък Сутрин
  Петък 11.06.21 09:30ч. - Тръгване от Национален стадион
 • Пътуване от София до Bedouin - Петък Вечер
  Петък 11.06.21 18:00ч. - Тръгване от Национален стадион
 • Пътуване от София до Bedouin - Събота
  Събота 12.06.21 09:30ч. - Тръгване от Национален стадион
 • Пътуване от Bedouin до София - Неделя
  Неделя 13.06.21 17:00ч.
 • Пътуване от Bedouin до София - Неделя
  Неделя 13.06.21 18:00

Lost Gipsy Land /27-28-29 Август 2021/
Билети - https://epaygo.bg/1372165066

· Пътуване от София до Bedouin - Петък Сутрин
Петък 27.08.21 09:30ч. - Тръгване от Национален стадион

 • Пътуване от София до Bedouin - Петък Вечер
  Петък 27.08.21 18:00ч. - Тръгване от Национален стадион
 • Пътуване от София до Bedouin - Събота
  Събота 28.08.21 09:30ч. - Тръгване от Национален стадион
 • Пътуване от Bedouin до София - Неделя
  Неделя 17:00ч.
 • Пътуване от Bedouin до София - Неделя
  Неделя 18:00

График на Shuttle транспорт в района на фестивалите ще бъде публикуван на по-късен етап по всички комуникационни канали на Bedouin Entertainment & No Orders. Достатъчно е да имате билета на телефона си. При изчерпани места за определена дата и час или други въпроси, се свържете с @getabus.bg  във facebook или на тел.: 0898645980

Как опазваме природата ?

Драги приятели, отправяме огромна молба към вас да проявите уважение към Майката Природа. Събирайте внимателно своите отпадъци и ги изхвърляйте на обозначените за тази цел места. Приканваме ви да бъдем осъзнати и отговорни, и да оставим Балкана във вида в който той ни посреща и прегръща. Когато душата ни е чиста, всичко около нас трябва да рефлектира на тази чистота

Какви мерки вземате срещу COVID-19 ?

От особена важност е вземането на превантивни мерки за предпазване от заразяване с COVID 19, посочени от СЗО и Министерство на здравеопазването, а именно:

 • на входа на събитието ще бъде измервана температурата на всеки един посетител. При наличието на завишени стойности лицето няма да бъде допуснато до фестивалната площадка;
 • прилагане на общите хигиенни правила по отношение на хигиена на ръцете и

хигиена на храната;

 • избягване на контакт с видимо болни хора, особено на такива с кашлица и/или повишена температура;
 • избягване на контакт с хора, ако Вие самият кашляте или се чувствате зле; МОЛЯ НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ СЪБИТИЕТО!
 • почистване на ръцете редовно с дезинфектант на поне 60 %-ова алкохолна основа

и/или миене с вода и сапун;

 • при кихане и кашляне покриване на устата и носа със свивката на лакътя или със салфетка, която се изхвърля веднага в затворен кош/контейнер;
 • спазването на много добра хигиена - миене и дезинфекцията на ръцете е ключът към предпазване от вируса. Ръцете трябва да се мият често и обилно със сапун и вода за най-малко 20 секунди.
 • да се избягва допир на очите, носа и устата с немити ръце!
 • спазване на дистанция от поне метър и половина.

Скъпи приятели и последователи, нека заедно бъдем отговорни към своето здраве и здравето на околните!

Отменя ли се фестивала при лошо време ?

В случай на неприятна прогноза за времето, фестивалът ще продължи, както е планирано, освен ако организаторите (Bedouin Entertainment & No Orders) не обявят друго по официалните си канали. Не забравяйте, че въпреки летните месеци, Bedouin се намира в планината и вечер може да бъде по-хладно от обичайното.

какви са мерките за сигурност?

Има само един вход и изход + пропусквателен пункт с охрана.

Забранено е внасянето на храна, напитки, наркотични вещества или оръжие на територията на фестивала. Всеки един от вас ще бъде проверен на входа.

 

Bedouin Entertainment & No Orders не поемат отговорност за загуба на билети, номера на поръчки, лични вещи или гривни за достъп на или извън територията на фестивалите. Всички присъстващи трябва да се запознаят с правилата за безопасност и да се съобразят с тях. Организаторите не поемат отговорност за каквито и да било продукти или услуги от външни изпълнители или компании.

Нашата организация има НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ към употребата на наркотични вещества! Отправяме молба да се съобразите с това и да носите отговорност за своите действия и решения. Очакваме засилено присъствие и проверки на МВР Севлиево в района и на фестивала.

Имате нужда от повече информация? Свържете се с нас тук.

Купи билети

Limited Quantities

BEDOUIN - горското вълшебство

Bedouin е уникална горска концепция, разположена в близост до с. Валевци, община Севлиево. Заел над 5дка зелена равна площ, непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на река Росица, Bedouin е утвърден комплекс като една от най предпочитаните дестинации за алтернативен туризъм, отдих, както и концептуални, сватбени и корпоративни събития.

Мисията на BEDOUIN и целият екип е да поддържа баланс между хората и природата, като създава красиви и различни концептуални събития, тематични поводи за развлечения и отдих.

no orders - уникалното звучене

No Orders e бранд за концептуални събития, създаден от Пламен Василев, по-известен като Diass. Мисията на No Orders събитията е да разчупи представата за парти с електронна музика, като се залага на тематична бохо декорация, аромати, перформънси, видео визуализации, дрескод, както и много активности по време на самото събитие. Хипи маркет, карти таро, glitter гримьор, henna арт и много други интересни занимания, нетипични за клубен ивент.
В музикален аспект Diass и всички гост-диджеи залагат на по-мелодична и докосваща, богата на инструменти и вокали електронна музика, която сама по себе си обхваща най различни елементи от цял свят – през африкански хаус ритми до индийски фолклорни семпли, например.

No Orders събитията са известни с това, че привличат позитивни, интелигентни и освободени хора, за които единствено значение има музиката и това да изразят себе си чрез нея.

Sponsorship packages
Свържете се с нас за повече информация.
Пламен Василев – Event Manager
diassdj@gmail.com

sponsor logo2
sponsor logo3

генерален партньор

Горски цар

Партньори

Премиум партньор

Горска фея

sponsor logo5