LogoWebP

Концептуален фестивал, който изпълва с живот гората на Централен Балкан. Територия, на която царува свободата на духа и тялото. Невидим храм, в който можеш да надникнеш по-дълбоко в себе си. Магичен свят, в който мислите и чувствата управляват материята.

В горещите нощи на август месец, ние се обединяваме с една единствена цел – да се свържем помежду си чрез енергия, музика и любов!

3 1
2
3
2 1

what to expect?

2 Stages
Dj sets
live acts
Art installations
Hippie market
Hollistic practices
Performances
Camping

4 magical days
in the balkans
of bulgaria

Тази година, разгръщаме възприятията за изгубената земя до нови измерения. Повече дни, повече активности, още повече пространство и природа.

 

Потопете се в безвремието на утопията Lost GIPSY LAND.

a reel of beautiful moments from 2021

featured artists
to be announced

Запиши се за нашия нюзлетър за да научиш първи

1 1

food & beverage

Очакват Ви разнообразие от храна и напитки. Специално меню от гост готвачи, включително и веган опции. Свежи коктейли и още много…

art performances

Като мираж от гората преиждат създания, които пленяват съзнанието и заедно с музиката грабват душите ни. Преживяване, непосилно да се опише с думи.

the hippie market

В изгубената земя ще откриете ръчно направени находки от номади, бохемски души и артисти, които са вложили сърцето си в своите творения.

katun area

Всеки билет до фестивала включва достъп до нашия „Катун“. Дива поляна, заобиколена от гора, неповторимо чист възух и най-прекрасният фестивален вайб. За ваше удобство са изградени приключенски санитарни съоръжения и душове със хладка вода. Няма електричество, така че препоръчваме да си донесете заредени батерии и други удобства за див къмпинг.

campers

Ще се радваме да ви посрещнем с Вашия собствен ‘катун’ ;). Все още нямаме разработени удобства за включване към електричество и вода, така че се пригответе за off the grid преживяване. Има обозначено място за всички каравани, като вие също ще можете да използвате санитарните помещения на нашия катун.

serendipity village

Serendipity village е остров на спокойствие с усещане за уединение, добавящ стойност към цялостното изживяване на фестивала Lost Gipsy Land.

 

Холистични практики на дух и тяло, концептуален мини маркет, астрологическо четене, хюман дизайн, рейки и още практики ще са възможност за паралелно откъсване от интензитета на фестивния саунд и път към себе си точно когато се чувстваш най-свободен.

when and where?

В сърцето на Стара Планина сред необятно красива природа, в селцето Валевци до местността Писания Камък, като оазис, но в гората, всяка година се ражда магията на LOST GIPSY LAND

25 - 28 august 2022

FAQ

Имате нужда от повече информация? Свържете се с нас тук.

Как да получа гривна за достъп ?

След като закупите избрания от вас билет, ще получите имейл, който ще съдържа вашия уникален номер на поръчка, фактура, и документ с важна информация. При пристигане на фестивала, ви молим да предоставите документ за самоличност и вашият уникален номер на поръчка. Не е нужно да принтирате нищо, а само да ни съобщите вашите имена и номер на поръчка. 

Закупих повече от 1 билет. Как групата ми ще получи достъп ?

Ако един човек е купил повече от един билет съответно ще получите брой гривни колкото са закупените от вас билети. Вие отговаряте гривните да стигнат до вашите приятели, за които са билетите.

Къде да отседна ?

Ето някой от нашите партньори в региона:

 • Къща за гости Славейче / Купен 0899816046
 • Къща за гости Карашка /  Селище 089 876 7005
 • Къща за гости Христовата / Селище 0884773656
 • Еко чифлик Пееви / Троенци 088 688 8198
 • Къща за гости Mountain View / Батошево 088 515 0814
 • Къща за гости Луиза /Батошево 067 395 547
 • Комплекс Романтика /Кръвеник 088 920 8515
 • Къща Росица /Лъгът +359 893 676 383
 • Хотел Пар Авион / Априлци 087 980 8222
 • Хотел Марагидик /Априлци 088 839 5542
 • Хотел Тихият Кът / Априлци 088 684 9083
Какво представлява къмпинг зоната ?

Къмпинг зоната е включена във вашия фестивален билет. Тя ще бъде достъпна от четвъртък вечер, като за нея също ще има контрол на достъп. Къмпинг зоната не работи с предварителна резервация! Площта е изключително голяма и всеки от вас е свободен да позиционира палатката си където сметне за добре. Къмпинг зоната разполага с тоалетни и душове. На къмпинг зоната няма електричество - съветваме ви да си вземете лампички на батерии или фенерчета, с които да осветите своя горски дом за трите дни.

Организиран транспорт до фестивалите ?

Освен с ваш личен превоз, за ваше улеснение, ние организирахме транспорт.

 •  

График на Shuttle транспорт в района на фестивалите ще бъде публикуван на по-късен етап по всички комуникационни канали на Bedouin Entertainment & No Orders. Достатъчно е да имате билета на телефона си. При изчерпани места за определена дата и час или други въпроси, се свържете с @getabus.bg  във facebook или на тел.: 0898645980

Как опазваме природата ?

Драги приятели, отправяме огромна молба към вас да проявите уважение към Майката Природа. Събирайте внимателно своите отпадъци и ги изхвърляйте на обозначените за тази цел места. Приканваме ви да бъдем осъзнати и отговорни, и да оставим Балкана във вида в който той ни посреща и прегръща. Когато душата ни е чиста, всичко около нас трябва да рефлектира на тази чистота

Какви мерки вземате срещу COVID-19 ?

От особена важност е вземането на превантивни мерки за предпазване от заразяване с COVID 19, посочени от СЗО и Министерство на здравеопазването, а именно:

 • на входа на събитието ще бъде измервана температурата на всеки един посетител. При наличието на завишени стойности лицето няма да бъде допуснато до фестивалната площадка;
 • прилагане на общите хигиенни правила по отношение на хигиена на ръцете и

хигиена на храната;

 • избягване на контакт с видимо болни хора, особено на такива с кашлица и/или повишена температура;
 • избягване на контакт с хора, ако Вие самият кашляте или се чувствате зле; МОЛЯ НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ СЪБИТИЕТО!
 • почистване на ръцете редовно с дезинфектант на поне 60 %-ова алкохолна основа

и/или миене с вода и сапун;

 • при кихане и кашляне покриване на устата и носа със свивката на лакътя или със салфетка, която се изхвърля веднага в затворен кош/контейнер;
 • спазването на много добра хигиена - миене и дезинфекцията на ръцете е ключът към предпазване от вируса. Ръцете трябва да се мият често и обилно със сапун и вода за най-малко 20 секунди.
 • да се избягва допир на очите, носа и устата с немити ръце!
 • спазване на дистанция от поне метър и половина.

Скъпи приятели и последователи, нека заедно бъдем отговорни към своето здраве и здравето на околните!

Отменя ли се фестивала при лошо време ?

В случай на неприятна прогноза за времето, фестивалът ще продължи, както е планирано, освен ако организаторите (Bedouin Entertainment & No Orders) не обявят друго по официалните си канали. Не забравяйте, че въпреки летните месеци, Bedouin се намира в планината и вечер може да бъде по-хладно от обичайното.

какви са мерките за сигурност?

Има само един вход и изход + пропусквателен пункт с охрана.

Забранено е внасянето на храна, напитки, наркотични вещества или оръжие на територията на фестивала. Всеки един от вас ще бъде проверен на входа.

 

Bedouin Entertainment & No Orders не поемат отговорност за загуба на билети, номера на поръчки, лични вещи или гривни за достъп на или извън територията на фестивалите. Всички присъстващи трябва да се запознаят с правилата за безопасност и да се съобразят с тях. Организаторите не поемат отговорност за каквито и да било продукти или услуги от външни изпълнители или компании.

Нашата организация има НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ към употребата на наркотични вещества! Отправяме молба да се съобразите с това и да носите отговорност за своите действия и решения. Очакваме засилено присъствие и проверки на МВР Севлиево в района и на фестивала.

Купи билети

Limited Quantities