ИНФОРМАЦИЯ

В полите на Стара планина - Централен балкан, непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р.Росица е разположена чаровна и дива горска резиденция BEDOUIN. Изградена от дърво и камък добити от местните недра на планината, тя е предпочитано място за отдих и развлечение сред природата в България. 

Интериора е в необичайни съчетания на естествени природни материали с луксозн текстил, месингови нотки и порцелан. Основното обзавеждане е решено с много любов и внимание. Ръчно изработени бутикови мебели правят резиденцията уникална и неповторима.

 От всякъде се чува прекрасният, лековит и омайващ шум на водата. Спалните са уютни и просторни, с високи панорамни прозорци. Във всяка стая има баня. Една от тях дори е с гледка към водопадите. Усещането  е неописуемо, особено в тихите месеци на годината.

 

Горска резиденция

Резиденцията е концепция за частни и фирмени събития. Предлагаме основно цялостен наем заедно с необходимите условия за организацията на всяко едно събитие.

Комплексът е разположен върху 6 дка. зелена равна площ извън населено място, непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р.Росица.

Разполагаме с:

1. Закрита зала с възможност за оборудване според събитието.
/ високи коктейлни маси, дървени пейки, маси със столове, покривки, колани, блок маси, мека мебел, сет килимчета с възглавнички, диванчена от палети, висящо дървено легло, хамаци, бар столове, разнообразие от декори, лампички, вази свещници, прибори и посуда за над 150 човека.
2. Вътрешен бар заедно с обслужващ персонал (Домакин, барман и сервитьор)
3. Четири спални + разтегателен диван и самостоятелен санитарен възел.
4. Външна тераса над водопадите, тераса към двора, 1дка равен двор + огнище и дърва
5 Гореща вана под открито небе (капацитет 8-10 човека)
6. Атрактивно градинско осветление + допълнително празнично осветление.
7. Озвучителна техника + диджей, проектор + техник озвучител + безжични микрофони, брожки и др.
 
 

 

ЗАПИТВАНЕ И РЕЗЕРВАЦИЯ

Сравнение на продукти