BEDOUIN FOREST CARNIVAL 2018 JULY MORNING
30 JUNE - 1 JULY

 


ДАТА НА ОТКРИВАНЕ

Здравейте, приятели!

По стара BEDOUIN-ска традиция мястото за посрещане на първото юлско утро е дълбокия, тайнствен, вековен, тъмно-зелен Балкан!

Тази година сме избрали значително по-селектирана house, nu disco & tech музика и обратно на предишните ни събития този път специалните ни гости ще бъдат двама. Присъствието им повече от 20 г. на сцената и многобройните гигове в страната и чужбина ги прави емблематични фигури на музикалната култура в България.

МОЖЕТЕ ДА РЕЗЕРВИРАНЕ СВОИТЕ БИЛЕТИ НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН
ИЛИ ЧРЕЗ ФОРМАТА ЗА ЗАПИТВАНЕ

   

 

 


БИЛЕТИ

 

Купи билет за събитието онлайн на ПРОМО ЦЕНА - 10лв.

Входната такса на място след 24:00 часа - 15лв.

Настаняване --> Bedouin summer bar разполага с къмпинг зона за палатки, WC и душове.
Цена за нощувка --> 5лв. на човек.

Солидна и качествена саунд система, динамично сценично осветление, стилизирана сцена, абсолютни профисионалисти зад пулта, уникална природа, красив околен пейзаж, кристално-чист въздух, лагерен огън, река...


Това е  BEDOUIN FOREST CARNIVAL ' 2018 / JULY MORNING / 30 - 1 JULY!


Бъди част от това приключение!

Запази своето място сега!

LINE UP


DJ Steven
и DJ Versus са на музикалната сцена от повече от 20 години и са едни от най-емблематичните фигури на музикалната култура в България.

 

DJ STEVEN [Metropolis]: Познат като един от основателите на  Метрополис – най-популярното движение за електронна музика у нас, чийто успех се дължи до голяма степен и на безкрайно енергичната и интересна музика, с която той омагьосва публиката.
Самият той признава, че няма търпение да докара клубърите до еуфория и че любимите му моменти са онези, в които всички са “на гребена на вълната”.

Всичко това е отдавна доказано от многобройните му участия из цялата страна, от гиговете му в Чехия, Македония, Германия, Австрия, Италия, Англия и Америка, както и от статуетката за най-добър хаус DJ за 2009 година на наградите на SEEME. Паралелно с клубните си участия, DJ Стивън работи упорито и в студиото си The Clock, където продуцира авторска музика и ремикси, като ремиксът на “Faded” от Gravity Co също печели награда за най-добър ремикс на наградите на SEEME 2009.

Заедно с Ясен Петров води едно от най-популярните предавания за електронна музика “120 минути с Метрополис” на вълните на Alpha Radio всяка сряда от 18:00ч.

 

DJ Versus е съучастник на почти всички музикални събития от електронната сцена. Освен пословичен фанатизъм на тема музика, още една болест бушува в тази DJ глава - абсолютната страст и съответни познания и умения на тема "аудио техника". Това пък води до наследяване и доразвиване на бащиния бизнес, за да стане той днес един от водещите в audio & light рентал бранша.

Точно 20 са годините, откакто може да срещнете Versus зад DJ пултовете на различни дестинации и събития в страната и зад граница. Едва на 14, все още неорентираният за нещата от живота младеж осъзнава това, което в последствие ще се окаже най-важното - страстта си към музиката. Нищо не е случайно, а е резултат най-вече от обстановката, в която расте - баща музикант и аудио инженер с компания за производство на професионална аудио апаратура. Искрата е запалена необратимо и следва дългогодишна кариера, чийто неосъзнат старт е даден в тийнейджърските му години, за да стигне в днешни дни до топ местата за електронна музика в България, съответни фестивали, ивенти, доста от които собственоръчно измислени и реализирани, а името DJ Versus става популярно сред феновете на електронната ъндърграунд музика и артистът, който стои зад него се нарежда в стройната редица от топ играчите в бранша.

Сравнение на продукти