BEDOUIN FOREST CARNIVAL 2018 JULY MORNING
30 JUNE - 1 JULY

 


ДАТА НА ОТКРИВАНЕ

Здравейте, приятели!

По стара BEDOUIN-ска традиция мястото за посрещане на първото юлско утро е дълбокия, тайнствен, вековен, тъмно-зелен Балкан!

Тази година сме избрали значително по-селектирана house, nu disco & tech музика и обратно на предишните ни събития този път специалните ни гости ще бъдат двама. Присъствието им повече от 20 г. на сцената и многобройните гигове в страната и чужбина ги прави емблематични фигури на музикалната култура в България.

МОЖЕТЕ ДА РЕЗЕРВИРАНЕ СВОИТЕ БИЛЕТИ НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН
ИЛИ ЧРЕЗ ФОРМАТА ЗА ЗАПИТВАНЕ

   

 

 


БИЛЕТИ

 

Купи билет за събитието онлайн на ПРОМО ЦЕНА - 10лв.

Входната такса на място след 24:00 часа - 15лв.

Настаняване --> Bedouin summer bar разполага с къмпинг зона за палатки, WC и душове.
Цена за нощувка --> 5лв. на човек.

Солидна и качествена саунд система, динамично сценично осветление, стилизирана сцена, абсолютни профисионалисти зад пулта, уникална природа, красив околен пейзаж, кристално-чист въздух, лагерен огън, река...


Това е  BEDOUIN FOREST CARNIVAL ' 2018 / JULY MORNING / 30 - 1 JULY!


Бъди част от това приключение!

Запази своето място сега!

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

LINE UP


DJ Steven
и DJ Versus са на музикалната сцена от повече от 20 години и са едни от най-емблематичните фигури на музикалната култура в България.

 

DJ STEVEN [Metropolis]: Познат като един от основателите на  Метрополис – най-популярното движение за електронна музика у нас, чийто успех се дължи до голяма степен и на безкрайно енергичната и интересна музика, с която той омагьосва публиката.
Самият той признава, че няма търпение да докара клубърите до еуфория и че любимите му моменти са онези, в които всички са “на гребена на вълната”.

Всичко това е отдавна доказано от многобройните му участия из цялата страна, от гиговете му в Чехия, Македония, Германия, Австрия, Италия, Англия и Америка, както и от статуетката за най-добър хаус DJ за 2009 година на наградите на SEEME. Паралелно с клубните си участия, DJ Стивън работи упорито и в студиото си The Clock, където продуцира авторска музика и ремикси, като ремиксът на “Faded” от Gravity Co също печели награда за най-добър ремикс на наградите на SEEME 2009.

Заедно с Ясен Петров води едно от най-популярните предавания за електронна музика “120 минути с Метрополис” на вълните на Alpha Radio всяка сряда от 18:00ч.

 

DJ Versus е съучастник на почти всички музикални събития от електронната сцена. Освен пословичен фанатизъм на тема музика, още една болест бушува в тази DJ глава - абсолютната страст и съответни познания и умения на тема "аудио техника". Това пък води до наследяване и доразвиване на бащиния бизнес, за да стане той днес един от водещите в audio & light рентал бранша.

Точно 20 са годините, откакто може да срещнете Versus зад DJ пултовете на различни дестинации и събития в страната и зад граница. Едва на 14, все още неорентираният за нещата от живота младеж осъзнава това, което в последствие ще се окаже най-важното - страстта си към музиката. Нищо не е случайно, а е резултат най-вече от обстановката, в която расте - баща музикант и аудио инженер с компания за производство на професионална аудио апаратура. Искрата е запалена необратимо и следва дългогодишна кариера, чийто неосъзнат старт е даден в тийнейджърските му години, за да стигне в днешни дни до топ местата за електронна музика в България, съответни фестивали, ивенти, доста от които собственоръчно измислени и реализирани, а името DJ Versus става популярно сред феновете на електронната ъндърграунд музика и артистът, който стои зад него се нарежда в стройната редица от топ играчите в бранша.

Сравнение на продукти