Нашият летен бар предлага уникално и автентично изживяване изпълнено с неповторими емоции.

Разположен върху 5дка зелена равна площ в двора на Горската резиденция близо до Севлиево, летният ни бар е непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р. Росица.

За допълнително удобство и уют на гостите са изградени места за отдих, кът за палене на огън, погледни места, детски кът, къмпинг зона, външни тоалетни и душове.

СЪБИТИЯ

Летния бар е подходящ за почивка и отдих сред природата през почивните дни или в свободното време. Разходка с любимият човек или с цялата компания при нас винаги ще се заредите с нови сили и енергия от шума на реката, необятните гори и чистият прохладен въздух. 

Разполагаме с разнообразни места за сядане, хапване и отдих. На разположение са настолни игри, топки, федербали, фризбита и др. Заедно може да организираме вашият специален празник или фирмено парти. За доброто настроение през целия летен сезон се грижат международни артисти и диджеи от цялата страна.

 

МЕНЮ

 При нас може да се насладите на истински домашен ябълков сок, напитки с плодове, занаятчийска бира и свежи коктейли. Кухнята ни предлага основно печени меса и зеленчуци на жар, пресни салати с домашни продукти, разнообразие от брускети, хапки, плата с мезета, ядки сезонни плодове и домашни торти. За вашето събитие можем да изготвим предложение за цялостно меню спрямо вашите желания.

МЕНЮ

Сравнение на продукти