SUMMER SEASON OPENING

 


ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА

Здравейте, приятели!


Ето, че отново дойде време за неповторими изживявания сред природата.
Тази година стартираме нашия 7ми сезон, в който сме Ви подготвили разнообразни музикални събития и безброй възможности за приключения. На ваше разположение вече е и новият ни сайт, където може да откриете подробна информация за нас и нашите услуги, както и да закупите билет за вашето събитие фаворит през сезона.

На 1-2-3 юни 2018 официално казваме старт на дългоочакваните летни моменти, заедно с млади и талантливи артисти от страната. По традиция в Петък (01 юни) стартираме с любимата ни електронна музика подбрана от истински ценители на deep/tech & groove звученето. На гости при нас ще бъдат трима диджеи, които живеят с този ритъм всеки ден.

МОЖЕТЕ ДА РЕЗЕРВИРАНЕ СВОИТЕ БИЛЕТИ НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН ИЛИ ЧРЕЗ ФОРМАТА ЗА ЗАПИТВАНЕ

   

 

 

 TICKET

One-day ticket - 10 BGN

Two-day ticket - 15 BGN

TICKET & ACCOMMODATION

Two-day ticket & accommodation in a Tent - 25 BGN

Two-day ticket & accommodation in a Guest house - 95 BGN

Two-day ticket & accommodation in a Forest Residence - 155 BGN

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ

ПРОГРАМА

 

По традиция в Петък (01 юни) стартираме с любимата ни електронна музика подбрана от истински ценители на deep/tech & groove звученето. На гости при нас ще бъдат трима диджеи, които живеят с този ритъм всеки ден.

   

 

Кевин Ломакс, започва своята кариера като DJ в родния си град, играейки с различни стилове - Dance, Pop & R’n’B. Той е възпитаник на един от най-известните български диджеи - Йордан Георгиев, DJ Стивън и DJ Bobby I. Успоредно с това, той учи право и започва успешна практика в частния закон.
През 2011 г. той отново активизира DJ кариерата си под псевдонима Кевин Ломакс (заимстван от блокбъстъра The Devil's Advocate с Киану Рийвс).
Неговият стил може да се определи като мелодично смесване на deep, groove and tech sounds. Той е голям почитател на Purple Disco Machine, Schiller, Joris Voorn, Christos Fourkis, Clapton и Dousk. Работил е в много известни клубове в България и извън България. Взимал е участие в редица фестивали и събития.
Автор на някои от най-успешните и слушани компилации «Kevin Lomax - The Best of Deep Vocal House vol.1-24.» Компилациите му заемат постоянно място в класацията на престижния сайт ALLMIX.org.
Като продуцент продуцира младата звезда Джейн Каролин и първия си успешен сингъл "Feel Like You Want".
Кевин Ломакс е фигура, чието име се говори все по-често. Този сезон при нас ще може да се насладите на атрактивните селекции от серията Kevin Lomax - Best of Deep Vocal House.

   

 
Сетовете и авторската музика на Andy King са силно разпознаваеми със своята енергия и плътна линия, съдържаща в себе си deep/tech groove и пъстри вокали. След 5-годишна успешна кариера, Andy е издавал музика за лейбъли в Англия и Холандия, а сценичните му успехи на фестивали в България, Германия, Австрия и Холандия, го свързват с имена като Franky Rizardo, Cassimm, Mark Lower, Moonbootica, Plastik Funk, Daniel Meister, Format:B.
От началото на 2017 година е резидент и основател на музикалният лейбъл Sounds Of Tomorrow, под чието име организира успешно събития с гостуващи диджеи и хоства радиошоу, подкрепено от артисти като Nhan Solo, Mat.Joe, Sam Divine, Solardo. Артистите, гостували на радиошоуто са: Cassimm, Daniel Meister, Sommo, Damian Force, Stefan Popov, Emma, Izabella, Alessio Bianchi, DiMO BG, Tommy Riverra, DJ Bogus и други.
През началото на 2018 година, печели международен конкурс на английският лейбъл RythmMedia UK и негов микс бива излъчен live по радиостанциите в Обединеното Кралство, като това далеч не е първият път негови миксове да бъдат излъчвани и подкрепяни от големи лейбъли в чужбина.

    

 

Произлизаща от музикално семейство и израснала под звуците на rock and roll, hip hop, R&B, Jazz и Funk, тя натурално прераства в проводник на чутото и демонстрира своята музикална интерпретация на клубната сцена.

Като отдаден ценител на качествения саунд, в миксовете на Emma се долавя джаз и соул усещане, подплътено с фънки, дийп или тек груув.
Еклектични, оцветени, динамични.

От 2015 година към момента тя е резидент на столичния Carrusel Club, в който е подгрявала творци от ранга на Purple Disco Machine, Tube and Berger, Stereo Express, Stephane Pompougnac, David Keno, Stefano Mango, Simon Adams, Mat.Joe, Eva Gardner, Tony Alones, Mark Lower и други.

COUVERT HIGH TABLE

100 BGN

Jameson 700ml , 5 x DEVIN mineral water 330ml , 1 x Dark Chocolate , 1 x Mix raw nuts

Absolut 700ml , 5 x DEVIN mineral water 330ml , 1 x Dark Chocolate , 1 x Mix raw nuts

Wine 750ml , 5 x DEVIN mineral water 330ml , 1 x Dark Chocolate , 1 x Mix raw nuts

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ

COUVERT SOFA TABLE

200 BGN

Hookah, Jameson 700ml , 5 x RedBull , 5 x DEVIN mineral water 330ml , 1 x Dark Chocolate , 1 x Mix raw nuts

Hookah, Absolut 700ml , 5 x RedBull , 5 x DEVIN mineral water 330ml , 1 x Dark Chocolate , 1 x Mix raw nuts

Hookah, Wine 750ml , 5 x RedBull , 5 x DEVIN mineral water 330ml , 1 x Dark Chocolate , 1 x Mix raw nuts

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ

Сравнение на продукти