... кътче наслада в града

Превърни деня си

в необикновен

А за вкъщи може ли?

Може, даже и за из път

Вземете наслада със себе си, за из път или изненадайте любимите си вкъщи с нещо различно от специално подбраната ни селекция.

... с бутикови изкушения

Знаем, че всичко е в детайлите и че и най-малкият детайл може да промени всичко! Детайл, като да се насладиш на истински добро кафе сутринта с пресен кроасан или чаша вино с плътен вкус за завършек на деня. Детайлите в ежедневието са също толкова важни колкото и в едно събитие, затова създадохме магазин с бутикови изкушения.

Селектирани сушени мезета, Френски Италиански и разбира се Български сирена, ексклузивна селекция от вина и бутиков алкохол. Специални топли изкушения и още много Ви очакват в нашия бутиков магазин. Можете да хапнете при нас или да вземете искушение за из път… или пък и двете!

bedouin SOCIAL GARDEN

твоята концепция в ГРАДА

На тайнстветна поляна, сгушена там където не очаквате зад нашия бутиков магазин, ще откриете бягство от забързания живот в града и ще се насладите на нещо различно и мааалко по-специално.

Създадохме Bedouin Social Garden за онези моменти, които помните години напред. Юбилей, рожден ден, кръщене или годеж, заедно ще създадем Вашето бутиково празненство. С неуписуемия чар на
събитийните декорациите в Bedouin Forest Residence и познатата ни вкусна Балканска храна, тук в сърцето на града ще изживеете едно неповторимо празненство, заедно с най-любимите си хора.

BBQ

& BURGERS

винаги на път, винаги с усмивка