Logo Sun Footer
Logo

КОНЦЕПТУАЛЕН ФЕСТИВАЛ, КОЙТО ИЗПЪЛВА С ЖИВОТ ГОРАТА НА ЦЕНТРАЛЕН БАЛКАН. ТЕРИТОРИЯ, НА КОЯТО ЦАРУВА СВОБОДАТА НА ДУХА И ТЯЛОТО. НЕВИДИМ ХРАМ, В КОЙТО МОЖЕШ ДА НАДНИКНЕШ ПО-ДЪЛБОКО В СЕБЕ СИ. МАГИЧЕН СВЯТ, В КОЙТО МИСЛИТЕ И ЧУВСТВАТА УПРАВЛЯВАТ МАТЕРИЯТА.

В ГОРЕЩИТЕ НОЩИ НА АВГУСТ МЕСЕЦ, НИЕ СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ – ДА СЕ СВЪРЖЕМ ПОМЕЖДУ СИ ЧРЕЗ ЕНЕРГИЯ, МУЗИКА И ЛЮБОВ! ВЛЕЗТЕ В ДУХОВНО СВЕТИЛИЩЕ, КЪДЕТО ТАЙНИТЕ НА ВАШАТА ДУША ОЧАКВАТ ДА БЪДАТ ОТКРИТИ.

Metal man
Arch Images 01

WHAT TO EXPECT?

• INTERNATIONAL GUEST DJS • LOCAL TALENTS • LIVE ACTS • ART INSTALLATIONS • HIPPIE MARKET • HOLLISTIC PRACTICES • PERFORMANCES • CAMPING ZONE
Arch Images 01

WHAT TO EXPECT?

• INTERNATIONAL GUEST DJS • LOCAL TALENTS • LIVE ACTS • ART INSTALLATIONS • HIPPIE MARKET • HOLLISTIC PRACTICES • PERFORMANCES • CAMPING ZONE
AWAKENING

ПОТОПЕТЕ СЕ В БЕЗВРЕМИЕТО НА УТОПИЯТА LOST GIPSY LAND

Logos
Stilts
AWAKENING

ПОТОПЕТЕ СЕ В БЕЗВРЕМИЕТО НА УТОПИЯТА LOST GIPSY LAND

Logos
Stilts
Metal man
LINE UP
Woman
Serendipity Village Logo
SERENDIPITY VILLAGE Е ОСТРОВ НА СПОКОЙСТВИЕ И СМИРЕНИЕ, НА КОЙТО ДА АКУСТИРАТЕ СЛЕД ДИНАМИЧНИТЕ ПАРТИ АФЕРИ НА LOST GIPSY LAND. ХОЛИСТИЧНОТО СЕЛО Е ПОЗИЦИОНИРАНО СЪРЦЕТО ГОРАТА – ОЧАКВАЙТЕ ДЪЛБОКО УЕДИНЕНИЕ, ДЪХ НА БУК И УСЕЩАНЕ ЗА БЕЗВРЕМИЕ
В SERENDIPITY VILLAGE ЩЕ ОТКРИЕШ РАЗЛИЧНИ РАБОТИЛНИЦИ И ПРАКТИКИ , ИНДИВИДУАЛНИ СЕСИИ, МАСАЖИ, ДУХОВНИ ТЕРАПИИ И ВСИЧКО, КОЕТО ГАЛИ ДУХ И ТЯЛО ЕДНОВРЕМЕННО – SERENDIPITY VILLAGE Е ПАРАЛЕЛНАТА РЕАЛНОСТ НА LOST GIPSY LAND И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЪЛНО ОТКЪСВАНЕ ОТ ИНТЕНЗИТЕТА НА ФЕСТИВАЛНИЯ САУНД.
Arch Images 02

FOOD & BEVERAGE

ОЧАКВАТ ВИ РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ХРАНА И НАПИТКИ. СПЕЦИАЛНО МЕНЮ ОТ ГОСТ ГОТВАЧИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВЕГАН ОПЦИИ. СВЕЖИ КОКТЕЙЛИ И ОЩЕ МНОГО…

ART PERFORMANCES

КАТО МИРАЖ ОТ ГОРАТА ПРЕИЖДАТ СЪЗДАНИЯ, КОИТО ПЛЕНЯВАТ СЪЗНАНИЕТО И ЗАЕДНО С МУЗИКАТА ГРАБВАТ ДУШИТЕ НИ. ПРЕЖИВЯВАНЕ, НЕПОСИЛНО ДА СЕ ОПИШЕ С ДУМИ.

HIPPIE MARKET

THE HIPPIE MARKET Е МЯСТОТО, КЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕОБРАЗИТЕ НАПЪЛНО В СТИЛА НА ФЕСТИВАЛА. ОТКРИЙТЕ ЕДИНСТВЕНИ ПО РОДА СИ ФЕСТИВАЛНИ ДРЕХИ И РЪЧНО НАПРАВЕНИ НАХОДКИ ОТ НОМАДИ, БОХЕМСКИ ДУШИ И АРТИСТИ, КОИТО СА ВЛОЖИЛИ СЪРЦЕТО СИ В СВОИТЕ ТВОРЕНИЯ.
Girls

CAMPING ZONE

КЪМПИНГ ЗОНАТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА ВЪВ ВАШИЯ ФЕСТИВАЛЕН БИЛЕТ И СЛЕДВА ДА СЕ ЗАКУПИ ОТДЕЛЕН БИЛЕТ ЗА НЕЯ. ДИВА ПОЛЯНА, ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ГОРА, НЕПОВТОРИМО ЧИСТ ВЪЗУХ И НАЙ-ПРЕКРАСНИЯТ ФЕСТИВАЛЕН ВАЙБ. ЗА ВАШЕ УДОБСТВО СА ИЗГРАДЕНИ ПРИКЛЮЧЕНСКИ САНИТАРНИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ДУШОВЕ С ТОПЛА ВОДА.

КЪМПИНГ ЗОНАТА Е НА БАЗА BRING YOUR OWN TENT И НЕ РАБОТИ С РЕЗЕРВАЦИЯ НА МЯСТО ЗА ПАЛАТКА ИЛИ КЕМПЕР. КЪМПИНГЪТ ЩЕ БЪДЕ ДОСТЪПЕН ЗА ПОЗИЦИОНИРАНЕ НА ПАЛАТКИ, КАРАВАНИ ИЛИ
КЕМПЕРИ ОТ СРЯДА ВЕЧЕР. НЯМА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО, ТАКА ЧЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ ДА СИ ДОНЕСЕТЕ ЗАРЕДЕНИ БАТЕРИИ И ДРУГИ УДОБСТВА ЗА ДИВ КЪМПИНГ.

Tent Brush
Location Brush Icon

WHEN AND WHERE

В СЪРЦЕТО НА СТАРА ПЛАНИНА СРЕД НЕОБЯТНО КРАСИВА ПРИРОДА, В СЕЛЦЕТО ВАЛЕВЦИ ДО МЕСТНОСТТА ПИСАНИЯ КАМЪК, КАТО ОАЗИС, НО В ГОРАТА, ВСЯКА ГОДИНА СЕ РАЖДА МАГИЯТА НА LOST GIPSY LAND.

travel tickets

RULES AND PHILOSOPHY

НАШИЯТ ФЕСТИВАЛ ПОДКРЕПЯ СВОБОДАТА НА СЕБЕИЗРАЗЯВАНЕ! МОЛИМ ВИ ДА ПРОЯВИТЕ УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЩИ И ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ДА РАЗПРОСТРАНИМ САМО ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ. ЗАЕДНО ЩЕ СЪЗДАДЕМ И УСЕТИМ МАГИЯТА НА ФЕСТИВАЛА, СПОДЕЛЯЙКИ ЛЮБОВ И ГРИЖА ЕДИН КЪМ ДРУГ.

FAQ

СЛЕД КАТО ЗАКУПИТЕ ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС БИЛЕТ, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ИМЕЙЛ, КОЙТО ЩЕ СЪДЪРЖА ВАШИЯ УНИКАЛЕН НОМЕР НА ПОРЪЧКА, ФАКТУРА, И ДОКУМЕНТ С ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ. ПРИ ПРИСТИГАНЕ НА ФЕСТИВАЛА, ВИ МОЛИМ ДА ПРЕДОСТАВИТЕ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ И ВАШИЯТ УНИКАЛЕН НОМЕР НА ПОРЪЧКА. НЕ Е НУЖНО ДА ПРИНТИРАТЕ НИЩО, А САМО ДА НИ СЪОБЩИТЕ ВАШИТЕ ИМЕНА И НОМЕР НА ПОРЪЧКА.АКО СТЕ ЗАКУПИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН БИЛЕТ СЪОТВЕТНО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БРОЙ ГРИВНИ КОЛКОТО СА ЗАКУПЕНИТЕ ОТ ВАС БИЛЕТИ. ВИЕ ОТГОВАРЯТЕ ГРИВНИТЕ ДА СТИГНАТ ДО ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ, ЗА КОИТО СА БИЛЕТИТЕ. ВАЖНО: ПРИ ЗАКУПЕН БИЛЕТ ОТ ПРЕПРОДАЖБА ОТ ДРУГ ЧОВЕК, МОЛЯ БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ РАЗПОЛАГАТЕ С ДВЕ ИМЕНА И НОМЕР НА ПОРЪЧКА НА БИЛЕТА НА ЧОВЕКА, ЗАКУПИЛ БИЛЕТИТЕ. ВСЕКИ БИЛЕТ ОТГОВАРЯ НА ИМЕ В СИСТЕМАТА НИ, И ПРИ ПРЕПРОДАЖБА ТОВА ИМЕ СИ ОСТАВА СЪЩОТО, КОЕТО Е БИЛО РЕГИСТРИРАНО ПРИ КУПУВАНЕ НА БИЛЕТА! БЕЗ ДВЕ ИМЕНА И НОМЕР НА ПОРЪЧКА НЯМА КАК ДА БЪДЕТЕ ДОПУСНАТИ НА ФЕСТИВАЛА.

ЕТО НЯКОЙ ОТ НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ В РЕГИОНА:
КЪЩА ЗА ГОСТИ СЛАВЕЙЧЕ / КУПЕН 0899816046
КЪЩА ЗА ГОСТИ КАРАШКА / СЕЛИЩЕ 089 876 7005
КЪЩА ЗА ГОСТИ ХРИСТОВАТА / СЕЛИЩЕ 0884773656
ЕКО ЧИФЛИК ПЕЕВИ / ТРОЕНЦИ 088 688 8198
КЪЩА ЗА ГОСТИ MOUNTAIN VIEW / БАТОШЕВО 088 515 0814
КЪЩА ЗА ГОСТИ ЛУИЗА /БАТОШЕВО 067 395 547
КОМПЛЕКС РОМАНТИКА /КРЪВЕНИК 088 920 8515
КЪЩА РОСИЦА /ЛЪГЪТ +359 893 676 383
ХОТЕЛ ПАР АВИОН / АПРИЛЦИ 087 980 8222
ХОТЕЛ МАРАГИДИК /АПРИЛЦИ 088 839 5542
ХОТЕЛ ТИХИЯТ КЪТ / АПРИЛЦИ 088 684 9083

KЪМПИНГ ЗОНАТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА ВЪВ ВАШИЯ ФЕСТИВАЛЕН БИЛЕТ. КЪМПИНГ БИЛЕТЪТ Е НА ЦЕНА 40ЛВ. (4-ДНЕВЕН ДОСТЪП) И ВКЛЮЧВА ДОСТЪП ДО КЪМПИНГ ЗОНАТА ЗА ЕДИН ЧОВЕК, ЗА 4-ТЕ ДНИ НА ФЕСТИВАЛА. МОЛИМ, ПРИ ПРИСТИГАНЕТО СИ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА И ЗА КЪМПИНГ ЗОНАТА, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ГРИВНИ ЗА ДОСТЪП ЗА НЕЯ. НИЕ СМЕ ЗЕЛЕН ФЕСТИВАЛ И НЯМАМЕ ФИЗИЧЕСКИ БИЛЕТИ! ЗА ЗАКУПИЛИТЕ БИЛЕТИ ОНЛАЙН, ПРЕДСТАВЕТЕ ЛИЧНАТА КАРТА НА ЧОВЕКА НАПРАВИЛ ПОРЪЧКАТА, КАКТО И НОМЕР НА ПОРЪЧКА. АКО ЕДИН ЧОВЕК Е КУПИЛ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН БИЛЕТ, СЪОТВЕТНО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БРОЙ КЪМПИНГ ГРИВНИ КОЛКОТО СА ЗАКУПЕНИТЕ ОТ ВАС БИЛЕТИ. ВИЕ ОТГОВАРЯТЕ ГРИВНИТЕ ДА СТИГНАТ ДО ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ, ЗА КОИТО СА БИЛЕТИТЕ. КЪМПИНГЪТ ЩЕ БЪДЕ ПЕРИОДИЧНО ПРОВЕРЯВАН ЗА ГРИВНИ. КЪМПИНЪТ Е ОБОСОБЕН С ТОАЛЕТНИ, МИВКИ И ДУШОВЕ. КЪМПИНГ ЗОНАТА Е НА БАЗАТА BRING YOUR OWN TENT И НЕ РАБОТИ С РЕЗЕРВАЦИЯ НА МЯСТО ЗА ПАЛАТКА. КЪМПИНГЪТ ЩЕ БЪДЕ ДОСТЪПЕН ЗА ПОЗИЦИОНИРАНЕ НА ПАЛАТКИ, КАРАВАНИ ИЛИ КЕМПЕРИ ОТ СРЯДА ВЕЧЕР. ПЛОЩТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЯМА И ВСЕКИ ОТ ВАС Е СВОБОДЕН ДА ПОЗИЦИОНИРА ПАЛАТКАТА СИ, КЪДЕТО СМЕТНЕ ЗА ДОБРЕ. НА КЪМПИНГ ЗОНАТА НЯМА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО – СЪВЕТВАМЕ ВИ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ЛАМПИЧКИ НА БАТЕРИИ ИЛИ ФЕНЕРЧЕТА, С КОИТО ДА ОСВЕТИТЕ СВОЯ ГОРСКИ ДОМ ЗА ТРИТЕ ДНИ. НА КЪМПИНГА ЩЕ ИМА НАЛИЧНИ КАФЕ, ЧАЙ И ВОДА ВСЯКА СУТРИН МЕЖДУ 08 И 10Ч. LOST GIPSY LAND FESTIVAL НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗГУБЕНИ ИЛИ ОТКРАДНАТИ ВЕЩИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА КЪМПИНГА.
ГРАФИК НА ОРГАНИЗИРАНИЯ GETABUS.BG ТРАНСПОРТ ОТ СОФИЯ ДО ДВАТА ФЕСТИВАЛА И ОБРАТНО, КАКТО И SHUTTLE В РАЙОНА НА ФЕСТИВАЛА ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН СКОРО И БИЛЕТИТЕ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ МАРШРУТИ ЩЕ БЪДАТ НАЛИЧНИ В САЙТА НА ФЕСТИВАЛА.
ДРАГИ ПРИЯТЕЛИ, ОТПРАВЯМЕ ОГРОМНА МОЛБА КЪМ ВАС ДА ПРОЯВИТЕ УВАЖЕНИЕ КЪМ МАЙКАТА ПРИРОДА. СЪБИРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО СВОИТЕ ОТПАДЪЦИ И ГИ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ НА ОБОЗНАЧЕНИТЕ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ МЕСТА. ПРИКАНВАМЕ ВИ ДА БЪДЕМ ОСЪЗНАТИ И ОТГОВОРНИ, И ДА ОСТАВИМ БАЛКАНА ВЪВ ВИДА В КОЙТО ТОЙ НИ ПОСРЕЩА И ПРЕГРЪЩА. КОГАТО ДУШАТА НИ Е ЧИСТА, ВСИЧКО ОКОЛО НАС ТРЯБВА ДА РЕФЛЕКТИРА НА ТАЗИ ЧИСТОТА.
В СЛУЧАЙ НА НЕПРИЯТНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО, ФЕСТИВАЛЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ, КАКТО Е ПЛАНИРАНО, ОСВЕН АКО ОРГАНИЗАТОРИТЕ (BEDOUIN ENTERTAINMENT & NO ORDERS) НЕ ОБЯВЯТ ДРУГО ПО ОФИЦИАЛНИТЕ СИ КАНАЛИ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ВЪПРЕКИ ЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ, BEDOUIN СЕ НАМИРА В ПЛАНИНАТА И ВЕЧЕР МОЖЕ ДА БЪДЕ ПО-ХЛАДНО ОТ ОБИЧАЙНОТО.
ИМА САМО ЕДИН ВХОД И ИЗХОД + ПРОПУСКВАТЕЛЕН ПУНКТ С ОХРАНА. ЗАБРАНЕНО Е ВНАСЯНЕТО НА ХРАНА, НАПИТКИ, НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА ИЛИ ОРЪЖИЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ФЕСТИВАЛА. ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС ЩЕ БЪДЕ ПРОВЕРЕН НА ВХОДА. BEDOUIN ENTERTAINMENT & NO ORDERS НЕ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЗАГУБА НА БИЛЕТИ, НОМЕРА НА ПОРЪЧКИ, ЛИЧНИ ВЕЩИ ИЛИ ГРИВНИ ЗА ДОСТЪП НА ИЛИ ИЗВЪН ТЕРИТОРИЯТА НА ФЕСТИВАЛA. ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЩИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С ПРАВИЛАТА ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ДА СЕ СЪОБРАЗЯТ С ТЯХ. ОРГАНИЗАТОРИТЕ НЕ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА БИЛО ПРОДУКТИ ИЛИ УСЛУГИ ОТ ВЪНШНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ИЛИ КОМПАНИИ. НАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ИМА НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ УПОТРЕБАТА НА НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА! ОТПРАВЯМЕ МОЛБА ДА СЕ СЪОБРАЗИТЕ С ТОВА И ДА НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ И РЕШЕНИЯ. ОЧАКВАМЕ ЗАСИЛЕНО ПРИСЪСТВИЕ И ПРОВЕРКИ НА МВР СЕВЛИЕВО В РАЙОНА И НА ФЕСТИВАЛА.
Logo Sun Footer 1

FOLLOW US

×

Cart